П`ятниця, 03.05.2024, 13:13
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Березень » 19 » Тиждень дружби та толерантності
12:35
Тиждень дружби та толерантності

З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 15 по 19 березня 2021 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР стартував тиждень толерантності. Протягом тижня були проведені такі заходи:

Запропоновано стінгазету «Подаруй посмішку другові» протягом тижня діти мали змогу подарувати смайлик з посмішкою другові, тим самим дарували гарний настрій один одному.

Вчителями проведено класні години: «Толерантність та її місце в нашому житті», «Що таке толерантність» ,а вихователями - «Світ навколо нас».

Учні 5-8 класів виготовили стінгазету «Квітка толерантності», де висвітлені головні риси толерантної людини.

Розроблено інформаційну стінгазету «Поради батькам толерантної дитини»

В кожному класі перед заняттями діти утворювали коло єдності «Ми різні, але ми разом».

На перервах педагогом-організатором проведено асоціативну гру «Якості толерантності», ігри « Комплімент», «Чим ми схожі», «Знайди половинку», «На одній мелодії».

Тиждень проходив з цікавістю не тільки для школярів, але й для учителів. Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. Упродовж тижня у всіх панував піднесений настрій.

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 237 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]