Субота, 27.04.2024, 15:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Вересень » 29 » З відданістю Україні в серці
11:48
З відданістю Україні в серці

З 10 по 25 вересня 2020 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, виховання патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

Протягом вересня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці»,  вихователі провели бесіди «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду». Постійно діяла виставка плакатів «Україна у моєму серці». Учні школи долучилися до акції «Напиши вітання захиснику України». Вчитель Мицик Ю.О. на уроках фізичної культури проводив змагання у групах.

Учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 250 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]