Четвер, 18.04.2024, 10:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 23 » «Вас пам’ятати будемо завжди»
11:27
«Вас пам’ятати будемо завжди»
Новая страница 1

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський розвиток держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні.

З нагоди цієї дати з метою виховування  в учнів патріотичної свідомості, любові до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР пройшов тиждень «Вас пам’ятати будемо завжди». В рамках тижня класні керівники, вихователі повели уроки мужності, виховні години  «У їхніх серцях жила Україна». Вчитель історії Бринзар Т.Б. на загальношкільній лінійці  «Герої нашого часу» нагадала присутнім про те, що кожен із загиблих мав свою сім'ю, батьків, друзів, захоплення, невідкладні справи. Та за покликом  душі саме в цей час вони вступили до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. На лінійці були присутні гості, учасники АТО: старший солдат Бринзар Ігор Анатолійович та старший сержант Литвиненко Олександр Олександрович, які наголосили, що з події Революції Гідності почався новий етап розвитку Незалежної України. Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» була запалена свічка, а під звуки метроному всі присутні схилили голови у хвилині мовчання.

В пам’ять про Героїв Небесної Сотні та з вірою в щасливе майбутнє педагог-організатор Попадинець Є.Г. провела вечір-реквієм «Хоробрі серця» для учнів 7-10 класів. «Слава Україні!», «Героям слава, Слава Героям Майдану!», — ці слова лейтмотивом звучали на заході. Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Переглядів: 404 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]