Субота, 27.04.2024, 06:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 17 » «В світі все починається з мами»
19:37
«В світі все починається з мами»

Травень - місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. Одним із найбільш зворушливих і близьких серцю кожної людини є День Матері. Саме в цей день усі вшановують і матір-неньку, і матір-землю, і Матінку Божу.

«У світі все починається з мами» - під такою назвою  проведено свято у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР, який підготувала вихователь Сікун М.Ф., розпочавши захід молитвою до Матері Божої з проханням заступництва за усіх нас, наших матерів, неньку-Україну.

Ведучі свята розповіли історію святкування Дня Матері, традиції проведення цього свята в Україні. Під час виховного заходу прозвучали пісні про маму, вірші про Україну-неньку та рідну матусю, легенда про невичерпну материнську любов. Позитивний настрій та щирий сміх викликала сценка із життя звичайної української родини про взаємини мами і сина, яку виконали учні 8-9 класів.

На свято була запрошена письменниця нашого міста Лемешко Тетяна Андріївна, яка читала свої вірші. Учні та гості мали можливість перейнятися зворушливою атмосферою свята.

Свою шану та повагу до матерів учні намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні, у кожному русі. Тут звучали слова вдячності і трепетної любові, святково прикрашена зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій.

 

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 500 | Додав: komlyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]