Середа, 24.04.2024, 08:35
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 26 » «Святий Миколай, до нас у гості завітай»
11:51
«Святий Миколай, до нас у гості завітай»

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Цього святкового дня у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР за традицією завітав Святий Миколай, який сердечно привітав учнів та педагогів зі святом, побажав миру, здоров’я та благополуччя, а ще потішив дітей солодкими «миколайчиками».

На свято завітали наші постійні шефи – працівники служби безпеки України в Запорізькій області,  які щедро пригостили дітей цукерками та подарунками, вихованці Широківського Будинку Культури на чолі з директором Анастасією Кучеренко, які подарували дітей святкову виставу та іграшки.

Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

 

Переглядів: 590 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]