Субота, 27.04.2024, 03:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 24 » «Соборність в душах, єдність у серцях»
10:00
«Соборність в душах, єдність у серцях»
Новая страница 1

22 січня українці відзначають важливий історичний день -  День Соборності України. Цього року свято особливе, адже минуло 100 років після проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Державне свято День Соборності України педагоги та учні КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР відзначили урочисто та патріотично. 

Класними керівниками проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування «Соборність України: від ідеї до сьогодення». У шкільній бібліотеці організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти  намалювали  яскраві газети, приурочені до Дня Соборності України. Педагог-організатор провела свято  «Соборність в душах, єдність у серцях», на якому діти декламували вірші, співали українські пісні, переглядали документальну хроніку минулих років. Під час свята учні згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та сучасну боротьбу на сході України, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність нашої держави.  Проте кульмінацією святкування стало створення нерозривного  символічного ланцюга єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

Переглядів: 376 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]