Четвер, 25.04.2024, 17:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 26 » подарунки від Діда Мороза
13:00
подарунки від Діда Мороза

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Цього року і учні комунального закладу «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради написали Листи до Чарівних помічників Діда Мороза. В своїх листах діти говорили про дива новорічних та різдвяних свят, розповідали про очікування свята та просили багато подарунків і солодощів. Завдяки зусиллям справжніх чарівників - ІТ компанії S-PRO під керівництвом    Аліни Анзіної, для яких немає кордонів і перешкод в бажанні робити добро і творити дива, усі діти отримали бажані та довгоочікувані подарунки Діда Мороза.

З побажанням творчої наснаги, міцного здоров’я, миру та злагоди колектив педагогів та вихованців школи-інтернату щиро дякують за такий приємний внесок в їхнє шкільне життя.

 

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 389 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]