Четвер, 18.04.2024, 04:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 9 » Новорічні свята
09:39
Новорічні свята
Новая страница 1

Закінчення першого семестру навчального року  співпадає з довгоочікуваним днем Святого Миколая, Новорічними  та Різдвяними святами, яких так чекають  і діти, і дорослі , тим більше, що попереду багатообіцяючі канікули.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у  їх серцях віру в чудеса. Напередодні Дня Святого Миколая малеча з нетерпінням чекала на зустріч зі своїми шефами – працівниками управління служби безпеки України в Запорізькій області. Щороку радують вони  дітлахів  своєю увагою та подарунками. Так було і цього разу. Шефи прийшли не з порожніми руками. Найголовніші гостинці – найсолодші і найсмачніші, те, без чого не обходиться жодне дитяче свято - звичайно ж, цукерки. Не залишились без подарунка і гості. Вихованці школи-інтернату вручили своїм шефам поробку, виготовлену своїми руками. Того ж дня в гості до наших дітей завітали учні Василівського аграрного ліцею під керівництвом Андрієвського Андрія Юрійовича, які показали чудову виставу та пригостили дітей солодощами.

А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками,  яскраво-казковим  балом-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні ялинки.  Чекали і дочекались!  Напередодні канікул  у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи, учнів 4-5 класів та учнів 6-10 класів. Діти отримали багато  задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій,  показали свої таланти  під час  виступів, проявили  увагу, спритність  у конкурсах.

Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!З Новим роком!

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 567 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]