П`ятниця, 26.04.2024, 12:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 21 » «Ми за мирне небо України»
13:15
«Ми за мирне небо України»
Новая страница 1

У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Щороку 21 вересня люди в різних куточках земної кулі відзначають День миру. Це свято покликане змусити людей не тільки замислитись, але й зробити що-небудь заради миру.

Учні КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР щорічно долучаються до відзначення цього свята. Вчителі та вихователі провели години спілкування та бесіди  з теми «Україні мирне небо!», на яких школярі ознайомились з поняттями «мир», «дружба», «взаємодопомога» та доброзичливого ставлення один до одного, і приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Хай буде мир на всій Землі».

Протягом тижня діти  брали активну участь в акції «Напиши листа солдату», намалювали малюнки та плакати, на які   прикріпили свої листи, в яких  звертаються до учасників  АТО, дякують їм за мужність, бажають здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Творчі доробки передали для бійців волонтером  БО БФ «Солдатские матери» Юровим Андрієм.

Увечері відбулося свято «Діти за єдину Країну», яке розпочалося із Дзвонів  світу під гаслом «Хай буде мир на всій Землі», юні вокалісти заспівали патріотичних пісень,  а також розважалися у веселих конкурсах. По закінченню свята вихователі та діти об’єдналися під Гімн України у коло миру та єднання і цим ще раз підкреслили  своє прагнення до єдності та миру в Україні.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 516 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]