Четвер, 02.05.2024, 19:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 13 » «Яблуневі частування»
12:50
«Яблуневі частування»

День яблук, присвячений яблукам і фруктовим садам, відзначають у всьому світі. Яблуня на Україні - найпопулярніше фруктове дерево, тому і заслуговує на таке свято. Восени багатий урожай яблук символізує достаток та благополуччя українських родин, а також здоров’я, життєву силу, молодість, любов.

З 02 по 09 листопада 2020 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР з метою формування та закріплення знань учнів про яблука, їх значення для людини, взаємозв’язок з природним оточенням, дбайливого ставлення до свого здоров’я та сприяння згуртованості колективу підготовлено та проведено ряд заходів.

Вчителі та вихователі провели бесіди: «Милосердя до природи і людини», «Природа вчить та виховує», «»Правила поведінки нна природі». Бібліотекар Бучнєва О.В. оформила книжкову виставку з екологічної тематики: «Природа вічне джерело нашого життя». Педагог-організатор Попадинець Є.Г. провела яблуневу вікторину: «Я люблю яблуко» та конкурс дитячого малюнка «Осінь збирала яблука у великий кошик». Керівник гуртка «Берегиня» Чілікіна А.С. разом з педагогом-організатором Попадинець Є.Г. провели виховний захід «Яблуневі частування». Присутні почули цікаві розповіді та легенди про яблука, взяли участь у конкурсі віршів. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Діти отримали велике задоволення, гарний настрій і подарунки - смачні, запашні яблучка.

Тож їжте яблука і будьте здорові!

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 288 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]