П`ятниця, 26.04.2024, 23:36
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 15 » Безпека руху
14:54
Безпека руху
Новая страница 1

Доля непередбачувана, тож важливо з дитинства кожному знати правила безпеки життєдіяльності. У комунальному закладі «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради з 10.04.2017-14.04.2017 року пройшов тиждень основ безпеки життєдіяльності в рамках проведення Обласного конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» з метою  поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди безпечної поведінки на дорозі, здійснення профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму.

Протягом тижня учні мали можливість поглибити свої знання про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення. Серед заходів, які були проведені у школі, учням запам'ятався Єдиний урок « Безпека на дорозі -  безпека життя». 

Учні 5-10 класів під керівництвом вчителя Бедрик С.В. взяли участь у практичному занятті «Безпечна дорога зі школи додому», під час якого закріпили навички переходу дороги на пішохідному переході.

Проведено практичне заняття «Безпека велосипедиста», на якому вихованці зустрілися з начальником сектору превенції Василівського відділу поліції, капітаном поліції Каульком Ігорем Леонідовичем, який завітав до школи-інтернату на службовому автомобілі. На облаштованому шкільному майданчику діти продемонстрували знання правил дорожнього руху та позмагалися у правильності їзди на велосипеді та самокаті.

Організовано тематичну виставку дитячих малюнків та фотовиставку «Увага! Діти на дорозі». Найкращі малюнки та фотографії були відправлені на Обласний конкурс дитячої творчості «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 461 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]