Середа, 24.04.2024, 05:35
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 6 » «Зроби до здоров’я крок» Тиждень здорового способу життя
13:05
«Зроби до здоров’я крок» Тиждень здорового способу життя
Новая страница 1

З 02 по 06 жовтня 2017 року  у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР проходив тиждень здорового способу життя «Зроби до здоров’я крок», в рамках якого були  проведені різноманітні заходи. Класні керівники та вихователі 9-10 організували засідання «круглого столу» спільно з лікарем-наркологом  «Здоров’я – цінність нашого життя», практичний психолог та соціальний педагог провели тренінгові заняття з учнями 6-7 класів «здоровим бути здорово!». На уроках основ здоров'я обговорювалися теми щодо здорового харчування. Протягом тижня діяла виставка малюнків «Твоє життя – твій вибір».

05 жовтня  відбулися спортивні змагання «День здоров’я» серед учнів 6-х – 7-х класів, які організували та провели члени комісії «Фізкультура та спорт» шкільної організації «Країна добрих справ». Командир організації Лаврухін Віктор підвів підсумки змагань та нагородив учасників призами.

Отже, тиждень здорового способу життя, який пройшов школі, був яскравим, інформативним, дав можливість учням  засвоїти корисні знання і навички, взяти участь у конкурсах і змаганнях та зробити свій вибір на користь здорового способу життя!

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 627 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]