Четвер, 25.04.2024, 10:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 28 » «За чисте довкілля»
21:17
«За чисте довкілля»

З 16.04.2018  року дня в комунальному закладі «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради розпочався місячник екологічного виховання «Молодь - за чисте довкілля» в рамках Всеукраїнського еколого-натуралістичного марафону «Довкілля - 2018».

Члени комісій «Екологія та здоров’я», «Праця» шкільної організації «Країна добрих справ» ініціювали проведення екологічних акцій: «Усі – на міську толоку!» - прибирання закріпленої за школою-інтернатом території міського парку .

Всі добре потрудились. В парку прибрано і вивезено залишки листя та сміття. В школі упорядковано квітники, висаджено багаторічні квіти, облаштовано ігровий та спортивний майданчики./Files/images/rzne/CAM09506.jpg

  • залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів нашого міста — зробити наше містечко квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати

Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи!

Переглядів: 447 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]