П`ятниця, 19.04.2024, 19:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 17 » Вшанування пам'яті загиблим в Афганістані
17:48
Вшанування пам'яті загиблим в Афганістані

Цього року минає 28 років від того дня, як останній БТР перетнув афгансько – радянський кордон поблизу містечка Термез, залишивши позаду майже десятирічну війну в Афганістані.

15 лютого 2017 року біля пам’ятника воїнам-афганцям відбувся мітинг, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та виводу радянських військ з Афганістану. 

На мітингу були присутні: керівництво районної державної адміністрації та районної ради, ветерани афганської війни, матері загиблих воїнів, а також представники організацій та установ району, учнівська молодь. Старшокласники КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР також взяли участь у мітингу, щоб вшанувати пам'ять тих, хто поліг у афганських ущелинах та поклонитися тим, хто прийшов з війни із пораненою душею.

Під час мітингу була проведена панахида за загиблими воїнами в Афганістані. Присутні вшанували пам’ять воїнів - інтернаціоналістів хвилиною мовчання.

Війна в Афганістані – це трагедія і звитяга сотень тисяч людей, мужність, доблесть і героїзм, кров і біль, втрати… Але це не лише незагоєна рана її учасників, це – застереження на майбутнє.

Переглядів: 461 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]