Четвер, 25.04.2024, 11:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Всеукраїнський еколого-натуралістичний марафон «Довкілля - 2017»
10:17
Всеукраїнський еколого-натуралістичний марафон «Довкілля - 2017»

Екологічне виховання – це частина загальної культури людини, а в сучасних умовах є також засобом збереження власного життя та здоров я. Тому навчити школярів любити й берегти природу, навколишнє середовище, турбуватися про своє фізичне та духовне здоров’ я, здоров’ я оточення, активно діяти з метою поліпшення екологічного стану  природи – одне з основних завдань школи.

З огляду на актуальність цих проблем та  їх важливість, в комунальному закладі «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради  05.04.2017 року розпочався місячник екологічного виховання «Молодь - за чисте довкілля» в рамках Всеукраїнського еколого-натуралістичного марафону «Довкілля - 2017».

В заходах взяли участь учні з 1 по 10 класи та колектив школи-інтернату. Члени комісій «Екологія та здоров’я», «Праця» шкільної організації «Країна добрих справ»  ініціювали проведення екологічних акцій:  «Усі – на міську толоку!» - прибирання закріпленої за школою-інтернатом території  міського парку та «Чиста школа – чиста планета» - упорядкування шкільної та прилеглої територій.

Всі добре потрудились. В парку  прибрано і вивезено залишки листя та сміття. В школі упорядковано квітники, висаджено багаторічні квіти,  облаштовано  ігровий та спортивний майданчики. /Files/images/rzne/CAM09506.jpg 

По закінченню акцій на шкільній лінійці були підведені підсумки роботи. Активні класи нагороджені призами.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 461 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]