Четвер, 25.04.2024, 16:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 19 » «Водохреща – як завершення зимових свят»
13:59
«Водохреща – як завершення зимових свят»
Новая страница 1

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. 18 січня 2018 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР  відбувся виховний захід «Водохреща – як завершення зимових свят», яке було присвячене великому християнському святу Водохреща або Богоявлення.

Метою заходу було  поглибити знання учнів про свято Водохреща, звичаї, обряди, традиції, пов’язані з циклом Різдвяних свят. Учні дізналися, як святкували це свято наші прапрадіди,  розповідали вірші, співали українські народні пісні.

Наприкінці свята підвели підсумки і наголосили, що потрібно знати і робити під час святкування цього свята. Протягом усього заходу школярі із захопленням слухали і задавали питання, виявляючи активність та небайдужість до минулого, до традицій та сучасності.

Педагогічний колектив та учні КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»  вітають всіх з Хрещенням Господнім! Свято хрещення дано нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і прийняли в серце його красу. Зі святом, світлим і чистим Водохрещем!

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 579 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]