П`ятниця, 29.03.2024, 08:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 6 » Участь у благодійному фестивалі «Мама + Я»
08:36
Участь у благодійному фестивалі «Мама + Я»
Новая страница 1

04 вересня 2018 року на території парку «Дубовий гай» у м. Запоріжжі учні КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР з категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  взяли участь у благодійному фестивалі «Мама + Я».

Під час фестивалю діти отримали задоволення від концертної програми, участі у розвивальних майстер класах, розваг з веселими аніматорами у яскравих костюмах. Запорізькі поліцейські та працівники рятувальної служби  провели для учасників фестивалю майстер-класи з пожарної безпеки та надання першої медичної допомоги, показу спецмашин та доступності до них. Учні мали змогу одягти атрибутику кожної професії, посидіти в машині та поспілкуватися  з представниками  професій.

Цього року учні школи вперше взяли участь у спортивних змаганнях «Веселі старти». Члени команди «Козачата» зайняли  І місце та були нагороджені медалями, дипломами і призами.

Педагоги та  учні школи-інтернату дуже вдячні організаторам фестивалю за яскраве свято і бажають їм творчої наснаги, міцного здоров’я, миру.

Переглядів: 457 | Додав: komlyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]