П`ятниця, 19.04.2024, 08:23
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Тиждень цивільного захисту
13:25
Тиждень цивільного захисту

В Василівській школі-інтернаті з 09.09.2019 по 13.09.2019 пройшов Тиждень цивільного захисту, присвячений Дню рятівника під девізом «Допомогти! Врятувати! Запобігти!». У його рамках були проведені тематичні заходи: виховна година «Хай вогонь в серцях палає, а пожежі не буває», конкурс дитячих малюнків на тему: «Атом на службі людині», вікторина «Правила пожежі знай і в біду не потрапляй».  Також  проведені інструктажі з безпеки життєдіяльності, та цивільного захисту на уроках предмету «Основи здоров’я».

Для проведення практичного заняття запрошено черговий караулу ДПРЧ-15 МНС міста Василівки. «Еменесники» на шкільному майданчику продемонстрували учням показове гасіння умовної пожежі. А ще школярі з великим зацікавленням оглянули спецтехніку і мали змогу поспілкуватися з рятівниками. Зокрема представники МНС Микола Бондаренко та Дмитро Свідерський розповіли про пожежну безпеку в регіоні, навели статистичні дані пожеж та застерегли про небезпеку вогню як джерело займання.

Отже, всі проведені  заходи в рамках Тижня сприяли формуванню в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризації основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді; розвитку в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; вихованню гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, виробленню у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагували професію рятувальника.
Переглядів: 369 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]