Четвер, 25.04.2024, 16:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 14 » Свято Покрови
12:00
Свято Покрови
Новая страница 1

Українська земля… Земля, на якій протягом віків точилися і, на жаль, досі точаться трагічні й, водночас, героїчні події. Намагаючись підняти один за одним пласти нашої з вами історії, бачимо споконвічне прагнення українства до волі, незалежності рідної землі, неньки України. До нас через віки дійшов шелест козацьких знамен, брязкіт козацької зброї, між минулим і майбутнім нашого народу. Все частіше ми звертаємось до наших витоків: історії нашої країни, рідної мови, козацької вольниці... Звертаємось до минулого, щоб зрозуміти сучасне. Отож протягом чотирьох днів, 10, 11, 12 та 13 жовтня у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»ЗОР проходили заходи приурочені українському козацтву, Дню Покрови та Дню захисника України:

·     10 жовтня в школі були проведені класні та виховні години на тему «Свято Покрови – величне свято»;

·     11 жовтня вчитель фізичного виховання Мицик Ю.О. провів спортивні змагання «Разом ми сильніші»;

·     12 жовтня відбулося свято ««Зі святою Покровою», на якому діти співали козацькі пісні, дізналися про традиції святкування, відчули себе справжніми козаками.

·     13 жовтня адміністрація та вихованці школи привітали захисників з Днем захисника України листівками, малюнками, а найголовніше гостинці – у вигляді пирогів. Зустріч відбулася з заступником директора БО БФ «Солдатские матери» та волонтером Юровим Андрієм.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 526 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]