П`ятниця, 29.03.2024, 09:53
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 2 » Свято першого дзвоника
09:09
Свято першого дзвоника
Новая страница 1

Свято Першого дзвоника завжди хвилююче і радісне, це свято зустрічі зі школою, вчителями, однокласниками. 1 вересня о 10.00 годині у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР розпочалася урочиста лінійка, присвячена дню знань та пролунав дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.

Для десятикласників  розпочався останній рік навчання у школі,  для п’ятикласників - свято прощання з початковою школою та вступу до  старшої учнівської ланки. Але найбільш схвильовані на святі були учні підготовчого класу, які переступили поріг нашої школи вперше. З любов'ю та теплом їх прийняла у затишну класну кімнату перша вчителька Соколовська Лариса Павлівна, а десятикласники   подарували першу книжку - Буквар.

Директор школи Візиренко Віталій Іванович привітав усіх дітей, батьків, вчителів з початком нового навчального року.

Традиційно до школи завітали і наші постійні шефи – працівники служби безпеки України у Запорізькій області, які подарували канцелярське приладдя для кожного учня школи – інтернату.

Нехай цей навчальний рік відкриває нові горизонти пізнання і світу, вчителів надихає успіхами вихованців, батьків гордістю за своїх дітей.

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 593 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]