Четвер, 25.04.2024, 00:26
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Свято першого дзвоника
11:05
Свято першого дзвоника

Свято Першого Дзвоника у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР розпочалося 1 вересня о 10 годині, яке сповістило про новий навчальний рік. Воно було сповнене надією і вірою на те, що знання та глибокий патріотизм учнів стануть запорукою успіху й єдності рідної України.

У день Знань - перед дітьми знову гостинно відчинилися двері нашого навчального закладу. 1 вересня – дороге та близьке для кожного з нас свято. Підготовчий клас та першокласники сьогодні у колі особливої уваги та любові. З любов'ю та теплом їх прийняли у затишних класних кімнатах класоводи Гапон Ніна Юріївна, Волик Тетяна Степанівна та Масліхова Людмила Анатоліївна. Свято Першого Дзвоника та Перший урок були націлені на формування в учнів почуття патріотизму, милосердя та любові до Батьківщини.

Учні 10 класу звернулися до першокласників зі словами привітань та подарували їм першу книжку - Буквар.

Педагогічний колектив Василівської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату доклав усіх зусиль, щоб з першого дня нового навчального року націлити дітей на плідну працю для здобуття нових знань та створив для цього всі необхідні умови, а саме: зроблено ремонти у спальному та навчальному корпусах, обладнано новий ігровий майданчик, у парку встановлено дерев’яні будиночки та колодязь для ігор та відпочинку молодших школярів.

Директор школи Візиренко Віталій Іванович привітав усих дітей, батьків, вчителів з початком нового навчального року. На лінійці були відзначені грамотами та словами подяки учні 10, 8 та 2класів за участь та зайняті ІІ місця в обласній  виставці «Писанковий рай».

 Традиційно до школи завітали і наші постійні шефи – співробітники служби безпеки України у Запорізькій області, які подарували канцелярське приладдя для кожного учня школи – інтернату.

Свято пройшло, як і завжди, цікаво, змістовно, організовано. Маємо надію, що і весь 2015 – 2016 навчальний рік: веселим, добрим, врожайним на здобутки та перемоги у навчально – виховній діяльності закладу!

 

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 794 | Додав: komlyk | Рейтинг: 3.8/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]