П`ятниця, 19.04.2024, 16:41
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 21 » Свято миру
09:02
Свято миру

Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реаль

ність. На вулицях нашої неньки-України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир щоб нам завжди світило ясне сонечко, щоб небо завжди було чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

18 вересня 2015 року в КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» відзначили Міжнародний день миру, який розпочався із зустрічі учнів школи та волонтерів, які розповідали, що найбільше в світі щастя – це мир на землі і що на сході нашої країни проходять воєнні дії. Бійцям АТО діти передали свої теплі вітання та малюнки із своїми побажаннями, а також набір ліків для наших захисників.

Увечері відбулося свято «Ми за мир» на якому діти розповідали вірші, а юні вокалісти заспівали гарних пісень. Наприкінці свята діти переглянули відео кліп «Мир на всій планеті» у якому з різних куточків України діти співали про мир.

Такий день змусить кожного з нас замислитись над тим, що для нас найдорожче – це мир і злагода в сім’ї, у своїй школі, Україні, на нашій планеті Земля. Учні не тільки зрозуміли, що таке мир, а й усвідомили величезну роль тих, хто боронив цей мир, і хто забезпечує його зараз. І кожен з нас може зробити свій особистий внесок у збереження миру та творення добра на землі.

Переглядів: 607 | Додав: komlyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]