Субота, 20.04.2024, 09:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 26 » «Сторінками шкільного життя»
12:46
«Сторінками шкільного життя»

25 травня о 08.30 годині у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР відбулося радісне і одночасно сумне свято Останнього дзвоника та випускного вечора. Для когось із дітей – це перший останній дзвоник. Втім, для 10-класників – він справді останній. Дехто із випускників не стримував емоцій. От і все, дитинство помахало крилом, свідоцтва про закінчення школи-інтернату отримані.

Хвилюючим було свято не тільки для дітей та їхніх батьків, а й для шкільного колективу. В адресу випускників лунали пісні, вітання. Учні 4-а класу привітали усіх присутніх українською полькою, як знак прощання із молодшою ланкою навчання. А випускники в свою чергу віддячили добрим словом і відпустили у небо кульки бажань на щасливе майбутнє.

На святі були присутні гості – незмінні наші друзі, представники благодійного фонду «Посмішка дитини», які привітали усіх присутніх із завершенням навчального року і подарувала випускникам сувеніри.

Дітей, які брали активну участь у житті школи на Останньому дзвонику було нагороджено грамотами та подарунками. Усі залишилися задоволеними, а дзвоник востаннє заспівав свою пісню…

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 549 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]