Вівторок, 23.04.2024, 09:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 28 » «Спритні, дужі, недбайливі, кмітливі»
13:05
«Спритні, дужі, недбайливі, кмітливі»

Фізична культура для нашої школи є не тільки навчальним предметом, а й способом життя. У вільний від навчання час, діти разом з вчителями та вихователями полюбляють грати у футбол, баскетбол, різноманітні рухливі ігри, а також танцюють. На території школи-інтернату є добре обладнаний спортивний та дитячий майданчики, систематично проходять змагання з настільного тенісу, футболу, баскетболу, козацькі розваги.

В березні цього року вихованці нашої школи вибороли перше місце в обласних спортивних змаганнях з легкої атлетики, які проходили у м. Запоріжжі.

Кінець травня для наших учнів асоціюється не тільки з закінченням навчального року, переходом до наступного класу, випуском зі школи, але й з підсумком спортивних досягнень. Щороку останні навчальні дні для КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР проходять під гаслом «Швидше, вправніше, сильніше!». Діти з нетерпінням чекають шкільної спартакіади. З кожним роком це цікаве та захопливе дійство привертає увагу більшості дітей. Змагання проходили в трьох вікових категоріях, брали участь учні 3-10 класів. Діти випробували свої сили в бігі, стрибках у довжину, вправах з м’ячем. Поринаючи з головою в атмосферу змагання, командного духу та віри у власні сили, вони впевнено прямували до перемоги. Найвправніші та найактивніші були нагороджені призами, медалями та грамотами. Більшість переможців було з випускних класів, адже для дітей, які востаннє беруть участь у цих змаганнях було важливо востаннє показати свої успіхи. А ті учні, які не отримали призових місць, побачили свої слабкі місця і поставили перед собою мету – виправитись на наступних підсумкових змаганнях.

На останок всі діти ласували морозивом.Отже, свято вдалося, бо ми за здоровий спосіб життя!

 

Категорія: Спортивне життя школи | Переглядів: 679 | Додав: komlyk | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]