Четвер, 25.04.2024, 13:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 7 » «Шана та вдячність тільки Вам»
08:56
«Шана та вдячність тільки Вам»

03 жовтня 2019 року свій 60 річний ювілей та День працівника освіти гучно відзначила КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР. Учні заздалегідь готували привітання, різнокольорові, веселкові плакати, прикрашали школу.

День у школі розпочавсь з привітання освітян- діти ще на подвір’ї вітали працівників школи вітальними листівками, які виготовили власноруч, квітами та щирими посмішками.

Приємною нотою в цей день також став концерт. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив та  ветерани праці, які з великим задоволенням прийняли участь у святі. Всі класи дарували для них тепло та радість з усмішкою на обличчі. Чудовий настрій та заряд енергії отримали всі присутні від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.

Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім  працівникам освіти наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

 

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 407 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]