П`ятниця, 29.03.2024, 04:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 29 » Останній дзвоник
08:22
Останній дзвоник
Новая страница 1

Весело всміхається травень,

Бо скінчилася навчання пора.

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

27 травня о 09.00 годині у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР відбулося радісне і одночасно сумне свято «Останнього дзвоника та випускного вечора».  Для когось із дітей – це перший останній дзвоник. Втім, для 10-класників – він справді останній. Дехто із випускників не стримував емоцій. От і все, дитинство помахало крилом, свідоцтва про закінчення школи-інтернату отримані.

Хвилюючим було свято не тільки для дітей та їхніх батьків, а й для шкільного колективу. В адресу випускників лунали пісні, вітання. Учні молодших класів привітали усіх присутніх українським танком «Україно, моя». А вони в свою чергу віддячили добрим словом і відпустили у небо кульки бажань на щасливе майбутнє.

На святі були присутні гості - Дубіна Юлія з благодійного фонду «Посмішка дитини», яка привітала усіх присутніх із завершенням навчального року і подарувала випускникам професійні  фотографії, зроблені під час попередньої фотосесії.

Дітей, які брали активну участь у житті школи на Останньому дзвонику було нагороджено грамотами та подарунками. Усі залишилися задоволеними, а дзвоник востаннє заспівав свою пісню…

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 649 | Додав: komlyk | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]