П`ятниця, 19.04.2024, 19:25
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 2 » Останній дзвоник
12:42
Останній дзвоник

Останній травневий день зустрів нас похмурою погодою та дощем. Та не дивлячись на це, атмосфера свята не залишала шкільного подвір’я, адже сьогодні останній день занять для учнів та останній день дитинства для випускників. На святково прибраній лінійці стояли ще сьогодні діти та водночас – завтрашні дорослі люди.

Хвилюючим було свято не тільки для дітей та їхніх батьків, а й для шкільного колективу. В адресу випускників лунали пісні, вітання. А вони в свою чергу віддячили добрим словом і відпустили у небо голубів та кульки бажань на щасливе майбутнє.

З дарунками та привітаннями для учнів завітала Марія Олександрівна Власенко помічниця депутата запорізької обласної ради Сергія Грачова. Традиційно до школи завітали і наші постійні шефи – співробітники служби безпеки України у Запорізькій області, які подарували нам нову гімнастичну стінку для занять в кабінеті ритміки.

От і все, дитинство помахало крилом, свідоцтва про закінчення школи-інтернату отримані, свято дійшло до свого фіналу. Усі залишилися задоволеними, а дзвоник востаннє заспівав свою пісню…
Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 598 | Додав: komlyk | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]