Четвер, 25.04.2024, 07:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 10 » Новий рік
14:28
Новий рік
Новая страница 1

Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами.

Саме так проходили свята у комунальному закладі «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради. Розпочалося  новорічне святкування із заходів до Дня Святого Миколая, який почастував дітей солодощами. Активно працювали школярі у «Майстерні Діда Мороза», де виготовляли поробки  для шкільної  виставки  «Новорічні сюрпризи»  та прикраси  для класних і спальних кімнат.

 

Дні новорічного настрою розпочалися 27 грудня для учнів 6-10 класів, які першими розпочали парад новорічних святкувань та продовжились і  28 грудня для учнів 1-5 класів. Діти поринули у світ казки, прийняли участь у хороводах, естафетах та отримали безліч задоволення, незабутніх вражень і позитивних емоцій,  показали свої таланти  під час  виступів, проявили  увагу, спритність  у конкурсах. А дід Мороз зі Снігуронькою щедро пригостили дітей цукерками, фруктами та нагородили призами за участь у конкурсах.

 

З нетерпінням чекала малеча на зустріч зі своїми шефами – працівниками управління служби безпеки України в Запорізькій області. Щороку вони радують  дітлахів  своєю увагою та подарунками. Так було і цього разу. Шефи завітали не з порожніми руками. Вони подарували комп’ютер та найсмачніші подарунки, без яких  не обходиться жодне новорічне  свято - звичайно ж, цукерки. Не залишились без подарунка і гості. Вихованці  вручили  шефам поробку, виготовлену своїми руками.

 

Цьогорічні свята запам'ятаються як дітям, так і педагогам нашої школи.
Переглядів: 539 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]