П`ятниця, 29.03.2024, 09:06
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 22 » «Ми за мирне небо України»
20:26
«Ми за мирне небо України»

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення свята Миру щороку долучаються і учні КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР .

Вчителі та вихователі провели години спілкування та бесіди з теми «Мир на планеті – щастя всім дітям» з метою виховання в учнів патріотичних почуттів, національної свідомості, людяності, доброти, милосердя, гордості за свою країну; розвитку розуміння, що активна громадянська позиція українців- особиста відповідальність за долю держави та миру в Україні.

Протягом тижня вихованці школи-інтернату брали активну участь в акції «Напиши лист пораненому», намалювали малюнки та плакати, а також приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Хай буде мир на всій Землі». Діти власноруч виготовили паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації. До кожного паперового голуба учні прикріпили свої листи, в яких звертаються до учасників АТО, дякують їм за мужність, бажають здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть зростати здоровими і щасливими у мирній Україні. Всі виготовлені листівки будуть передані воїнам, які знаходяться на лікуванні у лікарнях.

19 вересня 2019 року відбулося свято «Ми за мирне небо України!», яке розпочалося із Дзвонів світу під гаслом «В єдності наша сила», де юні вокалісти заспівали патріотичних пісень, а також розважалися у веселих конкурсах. По закінченню свята вихователі та діти об’єдналися під гімн школи-інтернату у коло миру та єднання.
         Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 390 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]