П`ятниця, 19.04.2024, 11:33
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 2 » Ласкаво просимо до Країни Знань!
12:45
Ласкаво просимо до Країни Знань!

Першого вересня у  КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР  традиційно, по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника,  який сповістив про початок нового 2017-2018 навчального року.

День Знань — це особливе свято! Воно знаменує початок нових знань, досягненнь на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для учнів, які вперше переступили поріг  школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка у  Країні Знань.

Для десятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє  зустрічаються з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, щоб вчитись і трудитися, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, щоб творити нову Державу.

Директор  школи - інтернату Візиренко Віталій Іванович  привітав всіх зі святом  знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наснаги та успіхів у новому навчальному році..

За доброю традицією завітали на свято гості, представники Запорізької обласної ради: депутат Кузьменко Роман Олександрович, начальник управління юридичного забезпечення  Мороз Єгор Олегович, начальник відділу юридичного забезпечення майнових та земельних відносин Молодченко Катерина Костянтинівна. Вони привітали всіх зі святом та побажали нових досягнень   на  ниві знань,  що так необхідно   кожному  в  житті та українській державі.

Також не забарилися з привітаннями та подарунками постійні шефи школи-інтернату – представники Управління служби безпеки України в Запорізькій

області, які подарували вихованцям комп ютери та канцелярські приладдя.

До привітань долучилися  і друзі вихованців – волонтери обласного

благодійного фонду «Посмішка дитини». Вони поділилися планами щодо

подальшої співпраці та подарували дітям канцтовари.

Першого вересня  школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися вони мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 549 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]