Вівторок, 23.04.2024, 19:18
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 23 » Діти голосують за мир
12:42
Діти голосують за мир
Новая страница 1

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР. Вчителями та вихователями проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям». Відбулася виставка дитячих малюнків «Мир очима дітей».

Вихованці  підготовчого-10-х  класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Хай буде мир на всій Землі».. До спільної справи активно долучились  діти, які з великим бажанням малювали малюнки та написали листівки , які були передані  для бійців волонтером  БО БФ «Солдатские матери» Юрову Андрію,  аби показати наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага.

Увечері відбулося свято «За мир в Україні» на якому юні вокалісти заспівали гарних пісень,  а також розважалися веселими конкурсами

Такий день змусить кожного з нас замислитись над тим, що для нас найдорожче – це мир і злагода в сім’ї, у своїй школі, Україні, на нашій планеті Земля. Учні не тільки зрозуміли, що таке мир, а й усвідомили величезну роль тих, хто боронив цей мир, і хто забезпечує його зараз. І кожен з нас може зробити свій особистий внесок у збереження миру та творення добра на землі.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 523 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]