П`ятниця, 29.03.2024, 15:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 4 » День знань!
12:44
День знань!
Новая страница 1

03 вересня 2018 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР  відбулося свято Знань з нагоди початку 2018-2019 навчального року у новому  форматі  під назвою «Школа обє’днує нас».

Для учнів на подвір’ї школи було розташовано станції: «Ігрова», «Музична», «Український сувенір», «Танцювальна», «Мандрівник».  «Українська фауна». Керівники  тематичних станцій підібрали інваріантні завдання з урахуванням вікового складу груп та використали нетрадиційні методи виховання: квест, флешмоб, майстер-клас та оформили відповідно до назви завдань, які на них виконувалися. Діти були надзвичайно захоплені грою - вміло співпрацювали в команді та успішно подолали завдання тематичних станцій.  

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Традиційно до школи завітали і наші постійні шефи – працівники служби безпеки України у Запорізькій області, які подарували дітям комп’ ютери, канцелярські прилади  та побажали успіхів у новому навчальному році.

Тож нехай новий навчальний рік відкриває нові горизонти пізнання і світу, вчителів надихає успіхами вихованців, батьків гордістю за своїх дітей.

Переглядів: 441 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]