Четвер, 18.04.2024, 13:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » День працівника освіти
08:53
День працівника освіти

1жовтня 2015року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням чекали педагогічних  працівників школи , щоб привітати з професійним святом – Днем працівника освіти.

Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли діти ще задовго до шкільного дзвінка з самого ранку готували свої привітання педагогам: святкові плакати, виставка поробок з природнього матеріалу, листівки тощо.

А по закінченні уроків всіх педагогів чекав ще один подарунок від учнів школи - інтернату – святковий концерт.

Відкривалося свято  привітанням директора школи – інтернату  Візиренко В.І. Також із найкращими побажаннями та піснями  вітали студенти Василівського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету: Конкін Артур, Тертиця Ольга Анастасія Дроздова.

Багато пісень, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати. Весело та зворушливо кружляли учні 3 – 4 класів в українському народному  танку Полька».

Шановні педагоги!

Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Зі святом Вас!

 
Переглядів: 608 | Додав: komlyk | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]