Четвер, 25.04.2024, 10:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Благолійна акція «Подаруй прапор українському солдату»
09:59
Благолійна акція «Подаруй прапор українському солдату»

Напередодні свята Дня захисника України особливої уваги та  підтримки потребують ті, хто захищає східні кордони нашої держави.

 Розуміючи, як важливо підтримувати бойовий дух українських бійців, вселяти в них Віру, Надію та Любов,  педагоги та учні  Василівської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату  долучилися до благодійних акцій.

Із великим захопленням  взяли участь в Обласній благодійній патріотичній  акції «Подаруй прапор українському солдату». З метою оновлення Державних прапорів України у батальйонах було подаровано військовослужбовцям, що знаходяться у зоні Анти терористичної операції кілька прапорів. Учні молодших і старших класів під керівництвом вихователів Захарчук А.А. та Ворошило

І.Є. оформили для  бійців символічний прапор, прикрасивши його національними квітами і  своїми долоньками з побажаннями  миру та скорішого повернення додому.

В рамках Всеукраїнської молодіжної та дитячої акції «Напиши листа захиснику України» учні виразили найщиріші слова подяки та підтримки солдатам у листах, висвітлили свої найтепліші побажання в малюнках.

З метою реалізації  Обласного благодійного проекту «З Луганщиною разом» всі активно зібрали   художню літературу для  шкільних бібліотек та канцелярські приладдя (зошити, альбоми, олівці, ручки, фарби тощо) для  учнів Луганської області.

Всі подарунки для бійців віддали волонтерам  БО БФ «Солдатские матери» Юрову Андрію та Гончаренко Галині, які  пообіцяли привезти переданий солдатами  прапор  у відповідь, що буде великою радістю для вихованців школи.

Переглядів: 566 | Додав: komlyk | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]