Четвер, 25.04.2024, 14:25
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Вересень » 9 » 1 вересня. «Зустріч друзів»
09:36
1 вересня. «Зустріч друзів»

Промайнуло веселе літо і настала осінь – пора навчання. Діти прийшли до оновленої, гарної школи, щоб знову здобувати знання.

01 вересня 2020 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР  відбулося свято Знань з нагоди початку 2020-2021 навчального року у новому  форматі  під назвою «Зустріч друзів».

Для учнів на подвір’ї школи було розташовано станції: «Ігрова», «Музична», «Український сувенір», «Танцювальна», «Мандрівник».  «Українська фауна». Керівники  тематичних станцій підібрали інваріантні завдання з урахуванням вікового складу груп та використали нетрадиційні методи виховання: квест, флешмоб, майстер-клас та оформили відповідно до назви завдань, які на них виконувалися. Діти були надзвичайно захоплені грою - вміло співпрацювали в команді та успішно подолали завдання тематичних станцій.  

День знань завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у  житті.

На завершення святкового заходу пролунав символічний «перший дзвоник». Під щедрі оплески присутніх першокласники, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг. За ними всі школярі поспішили на свій перший урок.

Переглядів: 304 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]