Середа, 24.04.2024, 13:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 2 » 1 вересня: «Країна дитячих мрій»
17:03
1 вересня: «Країна дитячих мрій»

02 вересня 2019 року у КЗ «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР традиційно, по-родинному пройшло свято Першого дзвоника та День Знань, який сповістив про початок нового 2019-2020 навчального року. Для кожного воно має особливе значення: школярі очікують на цікаві, потрібні відкриття та нові пригоди; педагоги – на вдячних, здібних і талановитих учнів; батьки – на успіхи та старанність своїх дітей.

У День Знань перед дітьми знову гостинно відчинилися двері нашої школи. 1 вересня – це день є визначним і радісним святом для кожного з нас.

Першокласники сьогодні у колі особливої уваги та любові. З любов'ю та теплом їх прийняла перша вчителька Масліхова Людмила Анатоліївна. Учні

 випускних класів звернулися до першокласників зі словами привітань і щирих побажань  та подарували їм першу книжку - Буквар.

Традиційно до школи завітали і наші постійні шефи – працівники служби безпеки України в Запорізькій області, які подарували канцелярське приладдя для кожного учня школи – інтернату,  депутат Василівської районної ради

С.А. Каліман вручив подарунковий сертифікат.

Нехай цей навчальний рік відкриває нові горизонти пізнання і світу, вчителів надихає успіхами вихованців, батьків- гордістю за своїх дітей.

 

Переглядів: 349 | Додав: komlyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]