Четвер, 25.04.2024, 18:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 29 » 1 Вересня День знань
23:50
1 Вересня День знань

1 вересня – свято першого дзвоника, це найочікуваніший день для тих, хто вперше переступає шкільний поріг. Це грандіозне свято для першокласників, учнів та вчителів.

Після веселого та теплого літа шкільне подвір’я вкотре наповнилося дитячими голосами. Це Перший Дзвоник скликав дітлахів у веселу та гамірливу Країну Знань. Перший день нового навчального року у нашій школі розпочався весело та бадьоро. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він став для милих першачків, які, тримаючись за вчительські руки, вперше ступили на незвіданий шлях. Не менш важливим він був для десятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

           

Порадували всіх присутніх виступи наших вихованців:

Директор школи вручив наймолодшим їхні найперші книжечки – строкаті букварики. Учні ж, які протягом року брали участь у шкільних та позашкільних конкурсах були нагороджені цінними подарунками. Завітала на наше свято і представник служби     , яка щиро побажала усім присутнім наснаги у новому навчальному році. Свято закінчилося традиційною піснею шкільного дзвінка, який ніби промовляв: «Пора за парти, любі друзі!»

           

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 793 | Додав: komlyk | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]